You may also like

Bedrijfsfotografie
Professionele bedrijfsreportage geeft uw bedrijf een eigen gezicht.
Bedrijfsfotografie is een sterke en belangrijke interne en externe marketingtool. IXI Bedrijfsfotografie verzorgt zakelijke portretten, productfotografie, fotografie voor presentaties en beurzen, of zelfs een bedrijfsfilm. Een mooie fotoreportage of bedrijfsfilm heeft een positieve uitwerking op uw klanten, maar zeker ook op uw eigen mensen.
Kijk ook eens bij onze luchtfotografie.
Machinefotografie
Machines en apparaten fotograferen is een vak apart.
IXI Bedrijfsfotografie is hierin gespecialiseerd. “Machines zijn mijn passie. Door jarenlange ervaring als constructeur wtb in de machinebouw bezit ik de unieke combinatie om machines goed in beeld te brengen.” IXI Bedrijfsfotografie fotografeert uw machines geheel zelfstanding bij u op locatie. Voor kleinere productfotografie hebben wij een multifunctionele fotostudio.
Kijk ook eens bij onze machinefilms.
Portretfotografie
Van zakelijk portret tot groepsportret, snel en met verdiende aandacht.
Het is misschien wel één van de meest bekende en mooiste vormen van fotografie: portretfotografie. Portretfotografie en groepsportretten hebben vele gebruiksmogelijkheden tbv uw website, social media, redactionele uitingen, jaarverslagen, visitekaarten of promotionele activiteiten. IXI Bedrijfsfotografie verzorgt dit bij ons in de fotostudio, maar ook op locatie. Door onze ervaring en goede voorbereiding hoeft portretfotografie geen tijdrovende zaak te zijn.
Fotografie met een glimlach.
Luchtfotografie
Fotografie op hoog niveau.
Ook wij hebben graag overzicht. Grootse en complexen bouwwerken zijn van boven pas echt op waarde te schatten. Met geavanceerde luchtfotoapparatuur maakt IXI Bedrijfsfotografie beelden vanuit een ander perspectief. Uiteraard vliegen wij met verzekerde drones en de benodigde certificaten. Mede hierdoor maken wij beursfilms, reclamefilms, veiligheidsfilms en instructievideo’s die zeer geschikt zijn voor presentaties.
IXI luchtfotografie, een andere kijk op uw werk.
Mensen aan het werk
IXI Bedrijfsfotografie, zet uw mensen in de spotlights.
De grootste waarde in uw bedrijf zijn de mensen die het doen qua dienstverlening en productie. We zorgen dat zij in het juiste licht komen te staan en zich trots voelen op wat ze doen. Deze fotografie kan bestaan uit portretfotografie, fotoreportages, industriële fotografie of bedrijfsfotografie.
Fotografie voor de mensen die het verdienen.
Industriële fotografie
IXI Bedrijfsfotografie geeft uw organisatie dynamisch weer.
We vertalen onze passie voor techniek en industriële werken zo spannend mogelijk. Groots, stoer, constructief en met oog voor detail. De schoonheid is wervend voor iedereen die hier mee te maken krijgt. Middels fotoreportages, industriële fotografie of bedrijfsfotografie maken wij mooi beeldmateriaal voor bijvoorbeeld werving en selectie, magazines, bedrijfsbladen, archivering, interne communicatie zoals jaarverslagen of op Instagram.
Ook laten zien wat u beweegt? Kijk eens bij onze bedrijfsfilms
Reportagefotografie
In fotoreportages gaan we op zoek naar de kern van het verhaal.
IXI Bedrijfsfotografie brengt ook werken op grote buitenlocaties in beeld. Voor spectaculaire fotoreportages en bedrijfsfotografie bent u bij ons aan het goede adres. Wij werken geheel zelfstandig op locatie met in achtneming van de veiligheidseisen (veiligheidspapieren zoals VCA, Veilig werken aan het Spoor, Machineveiligheid en EHBO). Door ruime ervaring en liefde voor techniek en het bedrijfsleven zijn wij snel in staat uw kwaliteiten te verbeelden.
De krachtigste foto is de foto die in één beeld je hele verhaal laat zien.
Back to Top